Vés al contingut

Programa

Imatge
CONGRÉS ACADÈMIC

©Foto: Sincerely Media

Torna al llistat
CONGRÉS ACADÈMIC - COMUNITATS II (WORLD CAFE)
- h
El Molino
La pràctica artística en la salut comunitària

L’exercici dels llenguatges artístics dota d’habilitats artístiques alhora que promou un benestar físic, emocional i social. Diverses pràctiques es vinculen amb l’empoderament personal, la construcció comunitària i la promoció del benestar.

Ponents:

Ana Fernandez Sanchez (Agència de Salut Pública de Barcelona), Andrea Bastida (Agència de Salut Pública de Barcelona), Elies Martinez (Pla Comunitari Verdum): CIRC I SALUT!

Marissa Paituví (Col·lectiu Cultura i Conflicte): La participació cultural per a la millora de la qualitat de vida dins les residències de gent gran.

Mª Dolores Hernández Martín, Carmen Cordero Méndez (Organismo Autónomo Madrid Salud): El viaje de Netta: el uso de la expresión audiovisual y la arteterapia en el empoderamiento de la mujer. A propósito de un caso.

També et pot interessar

Imatge
Fira CULTUROPOLIS

©Foto: Markus Spiske

Fira CULTUROPOLIS

- h
|
Paral·lel 62
Espai informal per conèixer els projectes i les recerques seleccionades per a CULTUROPOLIS. Es crearan espais de trobada i diàleg entre pràctica cultural i artística i les investigacions.

Dinamitza: Antònia Folguera

Imatge
Mundos Paralelos, una ruta flamenca pel Paral·lel

Mundos Paralelos, una ruta flamenca pel Paral·lel (PLACES EXHAURIDES)

- h
|
Barri del Raval
Un itinerari per descobrir les arrels flamenques del Paral·lel [Cal inscripció prèvia. Per inscriure's cal enviar un correu electrònic a: accionesflamencoempirico@gmail.com]

Carlos Cuenca, Alba Guerrero, Guillermo Castro, Bernat Jiménez de Cisneros, Carmen Muñoz, Raúl Lorenzo, Karen Mora, Cristina Candela, Salvador S. Sánchez

Share