Vés al contingut

Programa

Imatge
CONGRÉS ACADÈMIC

©Foto: Sincerely Media

Torna al llistat
CONGRÉS ACADÈMIC - PARTICIPACIÓ I TREBALL CULTURAL II
- h
Paral·lel 62 (sala Club)
De la teoria a la pràctica

Aquesta taula vol aprofundir en la pròpia conceptualització dels drets culturals i la seva incorporació en les polítiques culturals, però també en la seva aplicació pràctica a partir de la presentació de projectes i iniciatives innovadores que treballen per la democràcia cultural.

Ponents:

Roger Dedeu Pastor, Jesús Prieto de Pedro, María Lorenzo Moles (Fundación Gabeiras): Sistema de cultura y otros conceptos para una nueva doctrina jurídica de derechos culturales.

Alfons Martinell Sempere: Los derechos culturales en una nueva generación de políticas culturales. Hacia la definición de unos servicios culturales mínimos.

Colectivo Llámalo H (Harinera ZGZ, Zaragoza Cultural): Pensar una hache, proceso de investigación y reflexión en torno a la democracia cultural.

Cristina Sáez Estrela (Fundación Daniel y Nina Carasso), Cristian Añó Frohlich (Sinapsis, Poliédrica): Alianzas para una democracia cultural.

També et pot interessar

Imatge
Rumba all stars

Concert de Rumba All Stars

- h
|
Avinguda Paral·lel
La rumba ressonarà al Paral·lel gràcies a l’actuació d’artistes procedents del carrer de la Cera, Hostafrancs i el barri de Gràcia
Participant:
Imatge
PRESENTACIÓ DE PROJECTES

©Foto: Terren Hurst

PRESENTACIÓ DE PROJECTES - PROMOVENT DIFERENTS EXPRESSIONS I FORMES DE PARTICIPACIÓ

- h
|
El Molino
Selecció de projectes i bones pràctiques d’iniciativa pública, privada o comunitària, per mostrar diferents maneres d’exercir els drets culturals

Presenta: Gloria Ribera i Alba Rihe

Acompanyament musical: Sin Sync

Share