Vés al contingut

Programa

Imatge
Cyberexorcismo

©Foto: Mila Ercoli

Torna al llistat
Cyberexorcisme
- h
Paral·lel 62
Espectacle Cyberexorcisme de Núria Guiu.
Participant:

Núria Guiu presenta a CULTUROPOLIS el seu projecte Cyberexorcismo, una continuació de dos treballs previs; Likes i Spiritual Boyfriends. La relació entre cos-imatge-poder-digitalitat ha estat un dels eixos més presents en aquests últims treballs. Aquest cop, es tracta d'una peça de grup en col·laboració amb 5 intèrprets/Tik Tokers, la qual pren com a base de recerca l'app del Tik Tok i té com a objectiu desplaçar i/o exorcitzar els mecanismes i les eines coreogràfiques des d'Internet a l'escenari.

No es tracta de veure internet com un fenomen diabòlic, com la paraula “exorcisme” suggeriria, sinó d'exorcitzar –és a dir expressar i esprémer– les imatges, els mecanismes, les corporalitats i danses que observem i experimentem a través d’Internet. La pregunta és com transposar-les d'aquest mitjà o cos aplanat i individual de la pantalla, col·locant-les a l’espai compartit teatral. L'objecte de l'exorcisme és l'ànima, en aquest cas l'ànima del mitjà o cos que és el nostre mòbil.

També et pot interessar

Imatge
Fira CULTUROPOLIS

©Foto: Markus Spiske

Fira CULTUROPOLIS

- h
|
Paral·lel 62
Espai informal per conèixer els projectes i les recerques seleccionades per a CULTUROPOLIS. Es crearan espais de trobada i diàleg entre pràctica cultural i artística i les investigacions.

Dinamitza: Antònia Folguera

Share