Vés al contingut

Programa

PRESENTACIÓ DE L’ENQUESTA DE PARTICIPACIÓ I NECESSITATS CULTURALS DE BARCELONA
- h
Paral·lel 62
Presentació de resultats de la segona edició de l’Enquesta de participació i necessitats de Barcelona.

L’any 2020 l’Observatori de Dades Culturals de l’Ajuntament de Barcelona va fer públics els resultats de la primera Enquesta de participació i necessitats culturals de Barcelona. Enguany, en el marc de CULTUROPOLIS es presenten els resultats de la segona edició.

L’Enquesta té per objectiu aportar coneixement rellevant per a la presa de decisions públiques i conèixer les necessitats, el tipus de participació i el valor que la població de Barcelona atorga a la cultura. Amb aquest projecte Barcelona se situa com una de les poques ciutats al món que compta amb una enquesta sobre participació cultural que incorpora pràctiques diverses (més enllà de l'assistència a esdeveniments) i evidències sobre les desigualtats en el dret a participar en la vida cultural de la ciutat.

També et pot interessar

Imatge
Ballar es cosa de llibres

Ballar és cosa de llibres!

- h
|
El Molino
Taller escènic, participatiu i per a tots els públics on tu tries si balles amb llibres o mires com ballen, també amb un llibre a les mans.
Participant:
Imatge
DESNONISEA

DESNONISSEA

- h
|
Paral·lel 62
Espectacle participatiu

Desnonissea (Desnonament + Odissea) reprodueix un desnonament, la performance més representada des del 2008. Mossos d'esquadra, activistes, comitiva judicial, advocat, mitjans de comunicació, veïns i les persones desnonades: Penèlope i Telèmac són encarnats pel públic a partir d'un guió/ poema dramàtic escrit per Núria Martínez Vernis i Oriol Sauleda.

Share