Vés al contingut

Programa

Imatge
TREBALL CULTURAL, PRECARIETAT ASSEGURADA?

©Foto: Amandine Cornillon

Torna al llistat
TALLER: “TREBALL CULTURAL, PRECARIETAT ASESGURADA?”
- h
El Molino (sala d’assaig)
Taller per explorar un possible marc europeu per a les condicions de treball al sector i les indústries culturals i creatives.
Participant:

Dinamitza: Gabriele Rosana

La pandemia ha evidenciat i agreujat la precarietat i les condicions laborals fràgils que ja existeixen als sectors culturals i creatius, revelant que molts països encara no tenen instruments bàsics de protecció per a artistes i treballadors culturals. Després de la taula rodona del mateix tema (15:00-16:30 a Paral·lel 62), els participants de la conferència són convidats a continuar la conversa centrada en les característiques clau d’un possible marc europeu per a les condicions laborals del sector cultural i creatiu.

Organitzat per Culture Action Europe, el taller reunirà pràctiques i polítiques a tot Europa i dissenyarà passos estratègics per desenvolupar col·laboracions amb interlocutors socials, altres xarxes, experts que treballin i investiguin els sistemes de benestar i els canvis en la naturalesa del treball i els responsables polítics.

També et pot interessar

Imatge
Ballar es cosa de llibres

Ballar és cosa de llibres!

- h
|
El Molino
Taller escènic, participatiu i per a tots els públics on tu tries si balles amb llibres o mires com ballen, també amb un llibre a les mans.
Participant:
Imatge
TAULA DE CIUTATS

©Foto: Timon Studler

TAULA DE CLAUSURA

- h
|
Paral·lel 62
Taula rodona entre representants institucionals de diferents ciutats i organitzacions mundials que estan treballant al voltant de la defensa i l’aterratge dels drets culturals.
Share