Vés al contingut

Programa

Ballar és cosa de llibres!
- h
El Molino
Taller escènic, participatiu i per a tots els públics on tu tries si balles amb llibres o mires com ballen, també amb un llibre a les mans.
Participant:

Una representació escènica i participativa que proposa l’exercici de ballar amb llibres i observar la dansa que es crea amb ells. Una iniciativa que combina la pràctica de la dansa i la pràctica de l’observació d’aquesta, el fet de ser qui balla i de ser qui s’ho mira, la força d’una experiència física real i el plaer de sentir la seducció d’un cos que balla amb un objecte amb qui ens transportem a mons imaginatius.

Decideix si vols participar-hi ballant o observant. Si esculls la primera, la teva parella de ball serà un llibre. I si no vols pujar a la pista, compartiràs el moment amb un libretto que es convertirà en una caixa d’eines ben útil per contemplar la dansa.

Tot està pensat com a una experiència familiar, persones adultes i infants, ballant amb llibres o mirant les altres fent-ho. Un viatge estimulant entre el poder de la dansa i la màgia de la literatura.

També et pot interessar

Imatge
TAULA DE CIUTATS

©Foto: Timon Studler

TAULA DE CLAUSURA

- h
|
Paral·lel 62
Taula rodona entre representants institucionals de diferents ciutats i organitzacions mundials que estan treballant al voltant de la defensa i l’aterratge dels drets culturals.
Share