Vés al contingut

Programa

Cercavila popular 10 anys del CC Albareda
- h
Punt de trobada Plaça de la Bella Dorita
Recorregut artístic i popular pels voltants del Paral·lel per celebrar el 10è aniversari del CC Albareda.

El Cercavila és una de les expressions més arrelades de les festes populars. Són una mostra de les expressions de la cultura popular i tradicional que conviden a la participació i el gaudir de la festa a tota la ciutadania. Les cercaviles han anat evolucionant com a reflex de la pròpia evolució de les nostres societats i ara són diverses tan en tradicions com en formats. En qualsevol cas, el cercavila és festa, és trobar-se al carrer i gaudir amb la cultura. 

Conjuntament amb les entitats que formen part del centre cultural l’Albareda i obert a totes aquelles veïnes que vulguin participar, es realitzarà un recorregut amb diferents parades per gaudir d’actuacions artístiques i de cultura popular.

El recorregut creuarà el Paral·lel per unir els diferents barris que l’envolten i serà un crit a la celebració i la trobada com a la millor manera d’avançar en comunitat.  

També et pot interessar

Imatge
PRESENTACIÓ DE PROJECTES

©Foto: Terren Hurst

PRESENTACIÓ DE PROJECTES - REPENSANT USOS I PRÀCTIQUES COL·LECTIVES

- h
|
El Molino
Selecció de projectes i bones pràctiques d’iniciativa pública, privada o comunitària, per mostrar diferents maneres d’exercir els drets culturals.

Presenta: Gloria Ribera i Alba Rihe

Acompanyament musical: Sin Sync

Imatge
DESNONISEA

DESNONISSEA

- h
|
Paral·lel 62
Espectacle participatiu

Desnonissea (Desnonament + Odissea) reprodueix un desnonament, la performance més representada des del 2008. Mossos d'esquadra, activistes, comitiva judicial, advocat, mitjans de comunicació, veïns i les persones desnonades: Penèlope i Telèmac són encarnats pel públic a partir d'un guió/ poema dramàtic escrit per Núria Martínez Vernis i Oriol Sauleda.

Share