Vés al contingut

Programa

Concert de Rumba All Stars
- h
Avinguda Paral·lel
La rumba ressonarà al Paral·lel gràcies a l’actuació d’artistes procedents del carrer de la Cera, Hostafrancs i el barri de Gràcia
Participant:

L'avinguda Paral·lel es convertirà en un espai rumber.  Rumba All Stars, mostraran la vitalitat del gènere, un dels principals diferenciadors artístics de la cultura catalana. 

Rumba All stars és una grup de Rumba Catalana format per Carabutsí i els pesos pesats d’aquest gènere musical que cantaran versions de tota la vida i temes propis inèdits.

Passant pels 3 barris per excel·lència on neix la Rumba Catalana, al Carrer la Cera, Gracia i Hostafrancs.

3 comunitats Gitanes que s’agermanen per poder compartir un dia de festa i alegria al Paral·lel per Culturopolis. Però també per reivindicar que la Rumba està viva, que és un dels motors musicals més populars i tradicionals d’aquesta ciutat i de tot el pais.

Artistes com PERET REYES (palmero de Peret durant 35 anys, cantant de Chipen, Papawa..), SICUS CARBONELL (Cantant de Sabor de Gracia, premi Enderrock 2021), MUCHACHO SERVIOLE (Cantant de Muchacho y los Sobrinos, music de Peret,Troba kung-fu i Macaco), ALBA BIOKE (Cantant de Rumba i altres estils, ALVORIGEN i CANCIOGRAMA), SAM-MOSKETÓN (Cantant de la Banda Achilifunk ,Papawa i director CARABUTSÍ-EMUGBA Premi Ciutat de BCN 2019) i els Joves Carabutsins (Percussions i jaleos), tots nets de grans Rumberos I artistes com Manu Marchoso , Santos Gabarre i Gurrini. 

La festa i la Rumba estan assegurades!!!

També et pot interessar

Share