Vés al contingut

Programa

Imatge
CONGRÉS ACADÈMIC

©Foto: Sincerely Media

Torna al llistat
CONGRÉS ACADÈMIC - DIVERSITATS III
- h
Paral·lel 62 (sala Club)
Hi ha vies de transformació de les institucions culturals i artístiques per garantir el dret d'accés i d'exercici dels drets culturals?

En aquesta taula ens proposem considerar les diferents vies de transformació de les institucions culturals i artístiques per garantir el dret d'accés, el dret de participació i el dret de contribució a la vida cultural comunitària de subalternitats d'alguns col·lectius com les persones amb capacitat diversa, infants i d'origen migrant.

Ponents:

Jordi Quintana i Albalat (Universitat de Barcelona), Jordi Puig i Martín (Àrea de Cultura i Educació, Ajuntament d’Olot): Contra la segregació: escola i cultura popular i tradicional.

Timanfaya Custodio CastañeyraI (Investigadora independiente en Derechos culturales y discapacidad): Derecho a participar en la vida cultural y discapacidad.

Sílvia García Márquez (UOC-Universitat Oberta de Catalunya): Forasters Vindran. Un análisis sobre la viabilidad de la implementación de prácticas artísticas comunitarias en el marco de las Instituciones públicas y espacios culturales dedicados a la producción artística profesional legitimada.

També et pot interessar

Imatge
Rumba all stars

Concert de Rumba All Stars

- h
|
Avinguda Paral·lel
La rumba ressonarà al Paral·lel gràcies a l’actuació d’artistes procedents del carrer de la Cera, Hostafrancs i el barri de Gràcia
Participant:
Imatge
Mundos Paralelos, una ruta flamenca pel Paral·lel

Mundos Paralelos, una ruta flamenca pel Paral·lel (PLACES EXHAURIDES)

- h
|
Barri del Raval
Un itinerari per descobrir les arrels flamenques del Paral·lel [Cal inscripció prèvia. Per inscriure's cal enviar un correu electrònic a: accionesflamencoempirico@gmail.com]

Carlos Cuenca, Alba Guerrero, Guillermo Castro, Bernat Jiménez de Cisneros, Carmen Muñoz, Raúl Lorenzo, Karen Mora, Cristina Candela, Salvador S. Sánchez

Share