Vés al contingut

Programa

TV comunitària en directe - El Plató de la veïnal
- h
Plaça Bella Dorital
Un espai per descobrir què és una TV feta pels veïns i veïnes de la ciutat
Participant:

La Veïnal és un mitjà de comunicació de  gestió comunitària que compta amb finançament públic i independent. Està impulsada per col·lectius de vídeo participatiu i comunicació comunitària.

El seu objectiu és defensar el dret a la informació, a la comunicació i la llibertat d’expressió, la igualtat i el respecte a la diversitat de totes les persones.
El projecte s'està construint com un  mitjà de comunicació des dels barris i pels barris, propi i accessible, per difondre el seu propi relat de la ciutat i determinar els debats necessaris amb una perspectiva comunitària, crítica i lliure d’interessos econòmics, corporatius i partidistes.

La Veïnal s’uneix a CULTUROPOLIS com a plató públic a la plaça Bella Dorita, a les portes del Molino. L’espai servirà per donar la veu als grups organitzats de La Veïnal en diferents barris de la ciutat i  donar a conèixer més projectes de bones pràctiques en l’exercici dels drets culturals. . 

També et pot interessar

Imatge
Mundos Paralelos, una ruta flamenca pel Paral·lel

Mundos Paralelos, una ruta flamenca pel Paral·lel (PLACES EXHAURIDES)

- h
|
Barri del Raval
Un itinerari per descobrir les arrels flamenques del Paral·lel [Cal inscripció prèvia. Per inscriure's cal enviar un correu electrònic a: accionesflamencoempirico@gmail.com]

Carlos Cuenca, Alba Guerrero, Guillermo Castro, Bernat Jiménez de Cisneros, Carmen Muñoz, Raúl Lorenzo, Karen Mora, Cristina Candela, Salvador S. Sánchez

Share