Esteu aquí

Acció Cultura Viva rep més d'un miler de propostes

16 abril, 2021

La convocatòria per poder actuar al festival Acció Cultura Viva, abans conegur com a BAM Cultura Viva, ha tancat la convocatòria amb un tota de 1016 propostes registrades, una xifra que gairebé dobla el número rebut en anteriors edicions.

La convocatòria era una crida a totes aquelles persones amb ganes de fer música: autors, bandes o projectes artístics d’altres disciplines connectats al llenguatge musical.

Durant els mesos d’abril i maig, la Comissió de Programació, formada per diferents entitats, col·lectius i persones vinculades a la cultura de la ciutat, portarà a terme el procés de selecció de propostes. Un cop valorades totes les propostes, la Comissió confeccionarà la programació del festival, que tindrà lloc al recinte de Fabra i Coats, al barri de Sant Andreu, durant les festes de la Mercè.

Els projectes seleccionats seran contactats per definir la graella del festival durant la primera quinzena de juny, tot i que les dates són orientatives i poden estar subjectes a canvis. 

El festival Acció Cultura Viva és un projecte participatiu impulsat per l'Ajuntament de Barcelona. La iniciativa promou processos artístics que enforteixen la col·lectivitat, dignifiquen el treball artístic i posen en valor els drets culturals.

Disposeu de més informació d’Acció Cultura Viva en aquest enllaç.