Esteu aquí

ARRENCA EL BAM 2021

20 setembre, 2021

Arrenca la setmana de les Festes de La Mercè, i amb ella una nova edició del Festival BAM on hi trobareu una representativitat àmplia i variada d'orígens, sonoritats, estètiques, identitats i discursos. Enguany repartides entre quatre escenaris, tindrem propostes locals, nacionals i internacionals de gèneres tan diversos com la música de cantautor, l'electrònica, el flamenc, el folk, el hip-hop, el pop, el punk, l'R&B, el reggaeton, el rock, el soul, el trap i més!

 

A l'escenari Besòs del Moll de la Fusta, el dijous 23 hi podreu veure tres artistes que no paren de créixer i de fer-se un lloc important, com són Sandra MonfortEd Maverick Cariño. Divendres 24 serà el torn de l'italo-disco de Cabiria, el gran show col·lectiu de Centauros i el concert dels mítics Hidrogenesse. Per acabar, dissabte 25 no podrem deixar de ballar i vibrar amb La Húngara, seguida per Bea Pelea i Samantha Hudson.

 

A l'altra banda de l'espai, a l'escenari Llobregat del Moll de la Fusta començarem el dijous 23 amb artistes internacionals: Le DiouckIssam i Crystal Murray. I acabarem divendres 24 amb una tarda-nit de trap i hip-hop femení, feminista i revolucionari de la mà de Free Sis MafiaJuicy Bae i Santa Salut.

 

A la Plaça Joan Coromines encetarem la nit de dijous 23 amb l'artista barcelonina Bikôkô, seguida pels també barcelonins Wind Atlas i finalment rebent des de República del Congo als Fulu Miziki. Divendres 24 viurem una nit de guitarra i descontrol amb Rata Negra, Una bèstia incontrolable i Viva Belgrado. L'últim dia, el dissatbe 25, el protagonitzaran artistes emergents amb propostes interessantíssimes com UlldeterKai Landre x Lyzza i Planningtorock.

 

A l'escenari de l'Antiga Fàbrica Estrella Damm l'activitat no hi començarà fins dissabte 25, on tindrem una intensa jornada de bona música des del migdia fins al vespre amb noms imperdibles com els Eterna Joventut, Estruç, Tronco, Lidia DamuntRusowsky. Diumenge 26 gaudirem de més concerts, amb l'excel·lent guitarrista de flamenc Antonia Jiménez, seguida per la brillant artista franco-brasilera Yndi i clausurant el festival amb la sensacional DJ catalana Tutu.

 

Totes les entrades estan exhaurides, així que preguem a les persones que tinguin una entrada i no puguin assistir a l'espectacle que alliberin la seva reserva perquè un altre espectador la pugui gaudir. Retornar l'entrada és senzill: cal entrar al mail de confirmació, clicar a "vols cancel·lar alguna de les teves entrades?" i finalment cancel·lar la reserva.