Esteu aquí

BENVINGUTS AL BAM 2021!

6 setembre, 2021

Enguany la programació del BAM se celebrarà en 4 espais de la ciutat de Barcelona, on podrem veure més de trenta concerts, en una edició que busca ser la més diversa fins al moment, donant veu a una gran varietat de sons, estètiques i comunitats. Als ja habituals espais de la Plaça Joan Coromines o l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, s’uneixen dos espais al Moll de la Fusta, Besòs i Llobregat.

 

 

El Barcelona Acció Musical (BAM) torna aquest any sota la direcció artística de L’Afluent, una cooperativa mixta, compromesa amb el teixit cultural de la ciutat i amb les alternativitats de la música actual. Un total de 33 artistes clau per entendre l’escena musical menys convencional.

 

 

SANDRA MONFORT / ED MAVERICK / CARIÑO / CABIRIA  / CENTAUROS / HIDROGENESSE / LA HÚNGARA / BEA PELEA / SAMANTHA HUDSON / LE DIOUCK / ISSAM / CRYSTAL MURRAY / FREE SIS MAFIA / JUICY BAE / SANTA SALUT / BIKÔKÔ / WIND ATLAS / FULU MIZIKI / RATA NEGRA / UNA BÈSTIA INCONTROLABLE / VIVA BELGRADO / ULLDETER / KAI LANDRE + LYZZA / PLANNINGTOROCK / ETERNA JUVENTUT / ESTRUÇ / TRONCO / LIDIA DAMUNT / RUSOWSKY / ANTONIA JIMÉNEZ / YNDI / TUTU.

 

 

A partir del 14 de setembre es podrà fer la reserva prèvia de localitats a través de http://lamerce.barcelona.

 

 

Cada persona identificada amb un correu electrònic vàlid podrà fer la reserva d'un màxim de dues entrades per franja horària i espai, on podrà gaudir de més d'un concert. El límit de reserves serà d'una per música (de 2 entrades) i una per MAC o Activitats tradicionals (de 3 entrades). Les persones que no puguin assistir finalment a l'espectacle tindran la possibilitat d'anul·lar la seva entrada per alliberar-la i deixar-la disponible de nou.

 

Alguns dels concerts es podran gaudir vía streaming a través de Betevé i del web www.barcelona.cat/barcelonacultura/es.

 

 

¿Vols saber-ne més? Consulta la programació aquí.