Esteu aquí

Com serà el BAM 2020?

7 setembre, 2020

Enguany la programació del BAM s’escampa per tota la ciutat per poder celebrar els concerts sense aglomeracions i seguint tots els protocols de seguretat. Fins a 5 espais acolliran la quarantena de concerts programats. Als ja habituals espais de la Plaça Joan Coromines, el Parc del Fòrum o l’Antiga Fàbrica Estrella Damm, s’hi uneixen dos nous espais recuperats com La Model i la Casa de l’Aigua.

El Barcelona Acció Musical (BAM) torna més que mai a ser l’aparador de les músiques emergents i les descobertes més eclèctiques del panorama musical català, tot i que també estatal i internacional. En total seran 39 concerts, entre els que hi ha 20 grups catalans, 8 grups de la resta de l’estat i 11 de fora, sobretot europeus.

WESPHERE / EJ MARAIS / LEIFUR JAMES / LAURA MONTAGNE & PICOAMPERIO / QUERALT LAHOZ / CALIFATO 3/4 / ARNAU OBIOLS /NÚRIA GRAHAM / B1NO / ZA! I LA TRANSMEGACOBLA / EMEL MATHLOUTHI / RAYNALD COLOM / ROMEROMARTÍN / JIMI SOMEWHERE / MARINA HERLOP / 12TWELVE / GRAUWI + MARTA CASCALES / RENALDO & CLARA /MELENAS / LU ROIS / JORRA I GOMORRA / DA SOUZA / VICTOR HERRERO / RODRIGO CUEVAS / EGOSEX / MERITXELL NEDDERMANN / A.A. WILLIAMS / LINA_RAÜL REFREE / ULTIMATE FRISBEE / POWER BURKAS / SANDRÉ / MINA & BRYTE / MAINLINE MAGIC ORCHESTRA / LEÏTI SENE / NEUE GRAFIK ENSEMBLE / HOUSE OF PHARAONS / SIWO / BARNEY ARTIST 

 

A partir del 8 de setembre es podrà fer la reserva prèvia de localitats a través de http://lamerce.barcelona i de l’aplicació mòbil, disponible gratuïtament per a Android i IOS.

Cada persona identificada amb un correu electrònic vàlid podrà reservar un espectacle de música al dia.Alguns dels concerts es podran gaudir via streaming a través de Betevé i el web www.barcelona.cat/barcelonacultura/ca

Per tal de garantir la seguretat dels assistents, els espais tindran aforament limitat amb passis de matí, migdia i vespre que garantiran la seva desinfecció.

Vols saber-ne més? Consulta la programació aquí.