Esteu aquí

Oberta la convocatòria per actuar a l'Acció Cultura Viva

15 març, 2021

T’agradaria tocar a les Festes de La Mercè 2021? Tens un projecte musical o que estigui relacionat amb la música? Si és així, pren nota. Des d’avui 15 de març fins el proper 5 d’abril està oberta la convocatoria per a participar a l’Acció Cultura Viva, conegut abans com a BAM Cultura Viva, un dels festivals impulsats per l’Ajuntament en el marc de les Festes de La Mercè.

Tot i el canvi de nom, l’Acció Cultura Viva segueix mantenint la seva essència com a festival que treballa des de la coproducció público-comunitaria amb entitats, col·lectius i persones diverses vinculades a la cultura i que tinguin la música com a un dels seus objectius principals.

La convocatòria s’adreça no només a projectes musicals, sino també a projectes artístics d’altres disciplines com ara la dansa, el circ, el teatre, les instal·lacions, les performance, entre d’altres, amb propostes que tinguin una connexió amb la música.

La Comissió de Programació i un jurat independent proposat pel Plenari d’Acció Cultura Viva (integrat de representants d’entitats, artistas i col·lectius vinculats a la cultura barcelonina) faran la valoració de les propostes rebudes i elaboraran la programació definitiva.

El festival Acció Cultura Viva és un projecte de democràcia cultural, que teixeix complicitats amb projectes d’economia social i promou processos artístics que enforteixin la col·lectivitat, dignifiquin el treball artístic i posin en valor la cultura de codi obert, la lliure circulació i la remescla. 

Paritat de gènere, innovació en les formes de funcionament i el desig d'escapar de les formes més convencionals de la cultura són alguns dels factors que tindran en compte, tant el jurat com la Comissió de Programació del festival Acció Cultura Viva alhora de seleccionar les propostes.

Les persones interessades en presentar-se a la convocatoria poden consultar la Guia de Presentació de Propostes i el formulari d’inscripció en aquest enllaç i podran seguir les novetats relacionades amb la convocatòria mitjançant TwitterFacebook i Instagram.