Es publica la resolució provisional de les subvencions pel clima

27/07/2018 - 14:10 h

Medi Ambient. Es publiquen provisionalment els 11 projectes que han aconseguit una subvenció pel clima.

Ja es pot consultar la resolució provisional de les subvencions pel clima, unes ajudes econòmiques que s'atorguen per desenvolupar projectes en el marc del Compromís de Barcelona pel Clima 2018. En total s'han adjudicat 11 subvencions per un valor global d'uns 200.000 euros.

Aquestes ajudes pretenen recolzar i dotar de recursos econòmics aquells projectes ciutadans que promoguin la reducció d’emissions de gasos contaminants, l’adaptació de la ciutat al canvi climàtic, l’estalvi i l’eficiència energètica i l’increment de l’ús de les energies renovables, la mobilitat sostenible, els espais verds, la prevenció de residus, etc.

En aquesta convocatòria s’han presentat una cinquantena de projectes, entre els quals s’han triat els 11 més destacats. En el procés de selecció s’han tingut en compte les propostes que recolzen les estratègies plantejades al Compromís de Barcelona pel Clima i que s’emmarquen en el Pla Clima de l’Ajuntament de Barcelona. A més, en aquesta ocasió els projectes s’havien de presentar en grups de tres o més entitats.

El llistat de projectes subvencionats es pot consultar aquí.