L'autoconsum energètic, un repte de futur

Energia. L'autoconsum d'energia en el sector residencial centra el pròxim 11 d'octubre un acte organitzat a la Fàbrica del Sol pel Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC) i Solartys.

El Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya (CEEC) i Solartys organitzen el pròxim 11 d’octubre un acte entorn de l'autoconsum d'energia en el sector residencial. Durant aquesta cita, que tindrà lloc al Parc Tecnològic de Barcelona Activa (Marie Curie 8-14) a partir de les 15.50 h., s’afrontaran els reptes del sector i les seves perspectives de creixement.

L’acte comptarà amb la participació de diferents actors involucrats en l’empenta de l’autoconsum, entre ells l’Ajuntament de Barcelona amb la presentació del Pla d’impuls a l’Autoconsum Fotovoltaic a càrrec de Cristina Castells, directora de l’Agència Local d’Energia.

L’Ajuntament treballa per actualitzar la regulació i adaptar-la a l’oportunitat que representa tenir tantes hores de sol durant tot l’any. Amb gairebé vuit milions de m2  de captació, el consistori impulsa l’aprofitament de cobertes, terrats i espai públic per generar energia lliure d’emissions.

Alhora, cada vegada són més les empreses i particulars que es plantegen autoconsumir la seva pròpia energia. La reducció de costos de les instal·lacions i la previsible disminució dels preus dels sistemes d’acumulació d’energia allisen el camí cap a una expansió definitiva de l’autoconsum energètic.

Inscripcions a:

https://clusterenergia.cat/events/ca-lu2019autoconsum-al-sector-residencial-en-es/