L’Hora del Planeta, actuem pel clima

24/03/2021 - 20:01 h

L'Hora del Planeta. Arriba una nova edició de l’Hora del Planeta, un esdeveniment internacional per conscienciar en la lluita contra l’emergència climàtica.

Dissabte 27 de març, a les 20:30 h se celebra l’Hora del Planeta, una iniciativa nascuda a Sydney l’any 2007 per posar èmfasi sobre el canvi climàtic.  Ara, 13 anys després, s’ha convertit en un moviment del que ja en formen part gairebé 200 països.

Aquest esdeveniment està organitzat per World Wide Fund for Nature (WWF)  i se celebra l’últim dissabte de març de cada any. Consisteix en una apagada elèctrica voluntària, en què es convida a ciutats, organitzacions i ciutadania a apagar els llums. L’objectiu principal és conscienciar sobre la necessitat de prendre mesures contra el canvi climàtic. Aquesta edició està especialment enfocada a actuar pel clima i connectar amb la naturalesa.

 

Com hi podeu participar? 

Us podeu sumar a aquesta iniciativa apagant els llums de casa vostra, per prendre consciència que les nostres accions són part de la solució del canvi climàtic. A més, enguany, de 20:15 a 21:30 h s’emetrà un programa especial al canal de youtube de WWF Espanya, en què es recorreran els paisatges més espectaculars del planeta, una proposta d’entreteniment per connectar amb la natura a través d’alguns dels projectes més emblemàtics de WWF Espanya

L’Hora del Planeta també es podrà seguir a través de les xarxes socials amb les etiquetes:

#HoraDelPlaneta

#ConéctateConLaNaturaleza

 

Per a més informació cliqueu aquí.

 

L’hora del planeta a Barcelona

La ciutat de Barcelona també s’ha adherit a aquesta iniciativa i el dia 27 s’apagaran els llums de desenes d’edificis i monuments representatius de la ciutat: 

Basílica de Santa Maria del Mar

Església de la Mercè

Església del Pi

Monument a Colom

Muralla sotstinent Navarro

Palau de la Virreina

Plaça Berenguer el Gran

Monument a Mossèn Cinto Verdaguer

Sagrada Familia

Castell de Montjuic

Aureola del Palau Nacional

Pavellons Güell

Campanar Sant Vicenç

Rellotge de la Plaça Rius i Taulet

Monument Anselm Claver (Pg. Sant Joan)

Escultura de David i Goliat

Parc Güell (Turó de les Tres Creus)