Plans per a un cap de setmana de temàtica sostenible

18/11/2022 - 13:16 h

Cap de setmana. Com cada cap de setmana, Barcelona us ofereix una varietat de plans de temàtica sostenible i mediambiental.

Com cada cap de setmana, Barcelona us ofereix una varietat de plans de temàtica sostenible i mediambiental. En aquesta ocasió, tenim tant rutes per Collserola com accions col•lectives de neteja, passant per exposicions artístiques. Trieu les que més us agradin i no deixeu d’inscriure-us-hi.

Acció cívica de neteja a Montjuïc  per a adults i famílies

Els voluntaris i membres de l’entitat Cuidem Montjuïc fan accions de neteja regularment. En aquesta ocasió, us conviden a sumar-vos-hi, a grans i petits, per visibilitzar i promoure la coresponsabilitat en la cura i manteniment de l’espai públic. Us acompanyarà un equip municipal de neteja. Cuideu Montjuïc i conegueu molt més de l’entitat!

Diumenge 20 de novembre, 9:45 hores. Trobada al carrer de Margarit, 85. Requereix inscripció prèvia.

Més informació

Itinerari de tardor en família a Collserola

Coneixes quines plantes i animals viuen al Parc Natural de Collserola? El Bosc Turull us convida a aquesta passejada familiar, on podreu descobrir-les i conèixer les curiositats que amaga durant la tardor aquest bosc que tenim, encara que a vegades no ho recordem, al costat de casa. Un matí per aprendre i gaudir de la natura de la mà dels monitors i monitores de Medi Ambient de Barcelona Activa. Edat recomanada a partir de 6 anys.

Dissabte 19 de novembre, d’11 a 14 hores. Trobada a l’estació de Baixador de Vallvidrera d’FGC. Requereix inscripció prèvia.

Més informació

Exposició temporal ‘El Cosmos fet Art’

El Cosmos fet Art és l’exposició temporal que us ofereix l’Aula Ambiental d’Horta-Guinardó, el Centre de Natura Can Soler, i que podreu visitar aquest diumenge. L’artista Júlia Moreno, JuliART, transforma el cosmos en art, donant-vos una excusa perfecta per pujar a Can Soler aquest cap de setmana.

Diumenge 20 de novembre, de 9:30 a 14 hores. Centre de Natura Can Soler. Requereix inscripció prèvia.

Més informació

Taller ‘Col·locació de les caixes niu d’ocells i el seu seguiment’

Us agraden els ocells? Al Castell de Torre Baró organitzen un taller per a la col·locació de les caixes niu d’aquests animalons. També us ensenyaran a fer-ne seguiment i us parlaran de la importància que tenen, dels ocells que la poden utilitzar i de com es monitoritzaran amb un projecte de ciència ciutadana.

Dissabte 19 de novembre, 10:30 hores. Castell de Torre Baró. Requereix inscripció prèvia.

Més informació