El mapa del #NadalBCN

22 desembre, 2011 | El teu Ajuntament

Tots sabem que el Nadal es viu a casa, envoltats dels més estimats. Familiars, amics, coneguts… el Nadal és millor si el podeu compartir. Com que des de l’Ajuntament en som conscients, ens servim de les eines que ens facilita la xarxa per tal d’apropar-vos el Nadal de la millor manera possible. Optimitzem alguns recursos per tal de facilitar, ja que és possible, apropar-vos a les activitats més destacades d’aquestes festes. Les que podreu compartir amb els qui més estimeu, i especialment els nens, que són els qui més gaudeixen d’aquestes dates. Com ja sabeu, cada any, l’Ajuntament edita un programa de resum amb totes les activitats que es fan a la ciutat des dels dies previs a les festes fins al dia de Reis. Aquesta guia en paper la podeu recollir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) més propera a casa vostra. Feu clic aquí per accedir al directori d’oficines i cercar la que us cau més a prop de casa. D’altra banda, sigueu conscients que tota la informació referent a les activitats de Nadal, la trobareu actualitzada, en tot moment, al web de Nadal.

Les xarxes socials també són un bon canal per estar al dia de l’actualitat més rigorosa. Tant el nostre canal de Facebook, com al de Twitter, i mitjançant l’ús de l’etiqueta #NadalBCN trobareu actualitzacions diàries. Sobretot a partir d’ara, en què l’activitat serà més constant. Al mapa que trobareu a continuació hi hem geolocalitzat les activitats més rellevants d’aquestes festes. Evidentment, els detalls i la resta d’activitats diàries els trobareu al web o a la guia de Nadal.


Veure #NadalBCN 2011 en un mapa més gros

Finalment, us recordem que, per als més petits, teniu l’activitat anomenada “Patis oberts”, que consisteix en una sèrie de patis d’escoles municipals que, durant els dies que els nens facin festa, obren per oferir-se a la ciutadania com un lloc més de lleure.