Comença el segon trimestre de les aules d’extensió universitària

Ja ha començat el segon trimestre del curs 2021-22 de les Aules d’extensió universitària a Horta, el Baix Guinardó i Montbau.

..
12/01/2022 - 12:38 h - Educació i estudis Districte Horta-Guinardó

Les Aules ofereixen conferències sobre temes diversos i sortides culturals per a persones de totes les edats per tal d’ampliar coneixements. Tot i ser de nivell universitari, estan obertes a persones que tinguin curiositat per aprendre independentment de la seva edat i del nivell de formació.

Pierre Velas, professor jubilat de Sociologia, va crear durant la dècada dels setanta les Aules de Cultura a Tolosa de Llenguadoc. A Catalunya van iniciar-se l’any 1982 i a Horta-Guinardó, l’any 1994. L’any 2009, les aules de cultura d’Horta-Guinardó es transformen en aules d’extensió universitària, adscrites a la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquest fet ha ajudat a millorar la qualitat dels continguts i a incrementar el nombre d’alumnes.

Les conferències tenen un preu simbòlic de 3 € i se celebren al Centre Cívic Matas i Ramis d’Horta, al Casal de Gent Gran del Baix Guinardó i a la Sala Polivalent de Montbau.

Trobareu tota la informació dels cursos oferts i dels horaris al document adjunt.

Enllaços relacionats