Connectem Barcelona. Servei d’acompanyament de necessitats digitals

..
30/03/2023 - 11:16 h

Necessites un ordinador portàtil? T’agradaria poder resoldre els teus dubtes sobre com fer servir alguna eina digital?
El servei Connectem Barcelona. Servei d’acompanyament de necessitats digitals neix per acompanyar-te perquè puguis moure’t pel món digital de manera còmoda i fàcil.

Connectem Barcelona, Servei d’acompanyament de necessitats digitals té com a objectiu garantir l’accés a dispositius digitals amb connexió a la xarxa d’alta qualitat i suport digital per a persones en risc d’exclusió digital. Vol ser una eina per combatre la bretxa digital existent i per donar resposta a la situació d’emergència desencadenada per la ràpida digitalització d’activitats bàsiques com l’educació, la recerca d’oportunitats laborals o els tràmits administratius causada per la pandèmia de la Covid-19.

Què ofereix?
Préstec d’ordinadors:
Pots dirigir-te al mostrador de la Biblioteca Trinitat Vella – José Barbero per agafar en
préstec un ordinador portàtil per connectar-te a internet, i endur-te’l a casa durant un mes.

Qui pot accedir al servei?
Totes les persones majors de 14 anys, o acompanyades per un tutor legal en cas de ser menors de 14 anys, que disposin de carnet de biblioteques.

I també…
Assessorament personalitzat i consultes:

Els dilluns i dimecres, de les 17 h a les 20 h, el Servei d’Assessorament TIC de la Biblioteca Trinitat Vella – José Barbero t’ajudarà a resoldre els teus dubtes!

Connectem Barcelona, Servei d’acompanyament de necessitats digitals és un projecte fruit de la col·laboració entre el Consorci de Biblioteques de Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona, la Fundació BIT Habitat, la Fundació Barcelona Mobile World Capital Foundation.