Oberta la convocatòria dels Premis a la Transferència de Coneixement Joan Roget

Premis Joan Roget
21/09/2023 - 11:48 h - Ciència Ajuntament de Barcelona

El Departament de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General de Transferència i Societat del Coneixement (DGTSC), i mitjançant la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI), convoca la segona edició dels Premis a la Transferència de Coneixement Joan Roget. Aquests guardons reconeixen les accions vinculades a la transferència de coneixement considerades com a casos d’èxit del sistema per la seva aportació al desenvolupament econòmic i social de personalitats investigadores o tècniques individuals, juntament amb les institucions a què pertanyen. Enguany, el termini de presentació de candidatures és fins al divendres 20 d’octubre.

Els premis reconeixen persones, projectes i entitats que han demostrat un major potencial en les seves aportacions, amb una valoració significativa de l’impacte aconseguit durant la seva trajectòria investigadora, la capacitat de fer arribar el seu treball a l’aplicació pràctica i també el grau de connexió amb les persones usuàries potencials del coneixement generat.

Els guardons consten de les 3 categories següents:

a)   Premi a la Transferència de Coneixement Joan Roget al millor treball col·laboratiu d’R+D+I.

b)   Premi a la Transferència de Coneixement Joan Roget a l’impuls de la transferència.

c)   Premi a la Transferència de Coneixement Joan Roget a un cas d’èxit de transferència.

Segons les bases dels premis corresponents, podran presentar candidatures les persones autores del treball; les agents del sistema català de recerca i innovació: universitats; centres de recerca; centres tecnològics; instituts universitaris de recerca; parcs científics; administracions públiques i entitats sense ànim de lucre. Els projectes o casos presentats han de tenir una antiguitat com a màxim de cinc anys.

 El premi consisteix en un diploma acreditatiu i la quantitat de 5.000 euros per a cadascuna de les categories. El termini de presentació de candidatures finalitza el divendres 20 d’octubre de 2023, a les 14.00 hores.