Per la Mercè, entrada gratuïta al Recinte Modernista de Sant Pau amb tallers científics i activitats culturals

El Recinte Modernista de Sant Pau s’afegeix a la celebració de les Festes de la Mercè. El proper dissabte 24 de setembre, de 10 a 18.30 h, es podrà accedir gratuïtament a l’antic Hospital modernista, previ registre a la pàgina.

..
19/09/2022 - 14:03 h - Cultura i lleure Districte Horta-Guinardó

A banda de recórrer els espais patrimonials de major valor artístic, els visitants podran gaudir de propostes culturals Entre les 12 i les 14 h hi haurà una ballada de swing als jardins del Recinte Modernista i una jam de lied a la Sala Lluís Domènech i Montaner.

A més, amb motiu del 30è aniversari de l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, els visitants podran participar en una sèrie de tallers interactius  que permetran conèixer, de primera mà, la tasca que fan els científics i científiques en les cinc àrees estratègiques de recerca: cardiologia, neurologia, oncologia, epidemiologia i medicina translacional.

Les entrades gratuïtes es poden sol·licitar a través d’aquest enllaç. L’accés al Recinte Modernista es farà per la porta principal del Pavelló de l’Administració, situada a la confluència dels carrers de Sant Antoni Maria Claret i Cartagena.