Publicada la resolució provisional de la Convocatòria General de Subvencions 2023

Convocatòria general de subvencions 2023. Il.lustració d'un trencaclosques
29/05/2023 - 08:23 h - Cultura i lleure Ajuntament de Barcelona

Avui s’ha publicat al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona (BOPB) la resolució provisional d’atorgament / denegació de la Convocatòria General de Subvencions 2023, la qual, inclou una línia dedicada a projectes de ciència, entre moltes altres. A partir de l’endemà de la publicació, les persones i entitats sol·licitants poden presentar les seves esmenes, al·legacions i reformulacions. Concretament, el termini per presentar esmenes i al·legacions és fins al 13 de juny i el termini per presentar reformulacions s’ha ampliat respecte a l’any passat i s’estén fins al 27 de juny.

Al web municipal s’ha publicat l’anunci al BOBP de la Resolució d’atorgament i denegació, la guia per presentar documentació addicional, una nota informativa sobre reformulacions / modificacions i el document per presentar la reformulació. Així mateix, les entitats sol·licitants poden trobar més informació pràctica sobre la resolució i la reformulació al web de Torre Jussana.

Per tal de facilitar la informació i resoldre dubtes al respecte, s’ha organitzat una sessió informativa online sobre la resolució provisional i la reformulació el dia 31 de maig de 17 a 19 hores. Per accedir-hi cal inscripció prèvia mitjançant aquest formulari. Concretament, a la sessió, es tractaran els següents temes:

  1. Fases i calendari de les subvencions.
  2. Resolució provisional: terminis i procediment del requisit de documentació, al·legacions, renúncia…
  3. La importància de la reformulació: requisits, terminis i documents.
  4. La modificació i justificació: característiques i novetats 2023.
  5. Exemples i espai de resolució de dubtes sobre el tema.