Agenda

Inici » Agenda

Ciència a mida

Consulta les propostes més destacades de l'àmplia oferta cultural de la ciutat al voltant del coneixement científic, la recerca i la innovació. Un munt d'activitats de divulgació t'esperen a Barcelona perquè visquis de ple la ciència que més t’apassiona i puguis implicar-te en el seu avenç.

E.g., 08/18/2018
E.g., 08/18/2018

Nit de Perseids i planetes

Un sessió d’astronomia per contemplar en directe les llàgrimes de Sant Llorenç i alguns cossos del Sistema Solar al telescopi.

Dissabte

Observatori Fabra

L'Observatori Fabra és un dels observatoris en actiu més antics del món. La seva llarga trajectòria ha permès l’estudi ininterromput i sistemàtic de la climatologia local, de l’activitat sísmica de la zona i de l’astronomia. Les visites que organitza l’Observatori Fabra són una experiència inoblidable, ja que inclouen observacions directes de la Lluna, Júpiter, Saturn o Mart segons l’època de l’any, de diferents astres, i fins i tot ens ofereixen la possibilitat de sopar sota les estrelles. Les observacions es continuen fent igual que fa un segle, és a dir, amb el telescopi refractor gegantí que data del 1904. Més informació. Veure transcripció.

Merche Blasco i els camps electromagnètics com a matèria de la creació artística

Sigueu benvinguts i benvingudes a l’EEMF04, una experiència en la qual les creadores Merche Blanco i Claire Williams us proposen el que ningú altre us havia proposat mai: escoltar les forces energètiques que operen en un espai.

Dijous

L’ombra de la Terra

El CosmoCaixa i Aster condueixen l’observació en directe d’un eclipsi total de Lluna.

Pròximament

Un tomb per la física de l’àtom

Sis premis Nobel participen en dues sessions per a tots els públics en el marc d’un congrés internacional d’alt nivell.

Pròximament

Robots, els humans i les màquines

Una exposició que repassa la nostra relació amb la tecnologia, des de les primeres civilitzacions fins al futur que s’acosta.

Avui

Pàgines