Agenda

Inici » Agenda » b’Ars 2018

Divendres, 30 novembre 2018 fins el Dissabte, 01 desembre 2018

De 10.00 a 21.30 h.
Disseny Hub. Plaça de les Glòries Catalanes, 37-38.

Comprar entrades, aquí.

Data de publicació: Dilluns, 26 novembre 2018

b’Ars 2018

Nova edició del Barcelona International Arts & VFX Fair, la fira de referència del sector creatiu digital.

Les persones afins i interessades per la indústria de l’entreteniment digital tenen una cita ineludible al Disseny Hub el 30 de novembre i l’1 de desembre. Arriba la cinquena edició del Barcelona International Arts & VFX Fair, el b’Ars, que reuneix a professionals de tot el món, estudiants i a persones amb passió pels efectes visuals, l'animació, la realitat virtual, la realitat augmentada i els videojocs.

El programa inclou un ampli ventall d’activitats que, en el marc del seu lema -revealing the invisible-, volen donar visibilitat als i a les professionals que treballen per dotar de màgia i espectacularitat el cinema d’avui i l’entreteniment digital, en general, d’acord amb el que dicta el seu lema: revealing the invisible. Una indústria creixent que a Espanya factura més de 650 milions d’euros a l’any i que dona feina a més de 7.400 professionals.

Aquesta edició compta amb la participació de referents del seu àmbit com un dels mestres internacionals dels efectes especials, Phil Tippett, que ostenta dos premis Oscar, entre molts altres, i que ha fet possible els monstres d’èxits de taquilla com Star Wars, Robocop o Jurassic Park. La nova edició del b’Ars també comptarà amb molts altres noms destacats, com Jeff Gipson, que presentarà en primícia a Europa Cycles, el primer curt rodat en realitat virtual de Walt Disney Animation Studios.

El programa inclou conferències, tallers, una zona de realitat virtual i diversos espais i activitats on conèixer experts de la industria, nous projectes i tecnologies, compartir idees o trobar talent i col·laboradors per emprendre noves aventures digitals.

Més informació en aquest enllaç.