Agenda

Inici » Agenda » Concerts i projeccions sota la llum de les estrelles

Dijous, 07 juliol 2022 fins al Dijous, 21 juliol 2022

21.00 h.
CosmoCaixa. Isaac Newton, 26.

Preu: 6 €. Reserves a l'enllaç de cada pel·lícula.

Data de publicació: Dimecres, 22 juny 2022

Concerts i projeccions sota la llum de les estrelles

Tornen les sessions cinematogràfiques i de música en viu a la fresca de les CosmoNits.

Comença l’estiu i arriben al CosmoCaixa les projeccions i els concerts del cicle de cinema de ciència-ficció, les CosmoNits. Abans del visionament podreu gaudir de música en viu gràcies als microconcerts, que comptaran amb la participació de grups locals de la ciutat. Aquest any la selecció de pel·lícules està vinculada amb l’exposició temporal del museu El Sol. Vivint amb la nostra estrella i, per tant, estaran relacionades amb la situació actual i futura de la nostra principal font d’energia. Les dues primeres sessions del cicle seran el 7 de juliol i el 21 de juliol.

Les CosmoNits arrencaran el vespre del dijous 7 de juliol amb el concert en viu de Miguel Ramos Trio, col·lectiu que s’inspira en la tradició del “piano trio” i que tocarà cançons que evoquen a grups com Oscar Peterson Trio. Tot seguit es projectarà Gravity, la pel·lícula on s’expliquen les peripècies dels membres de la tripulació d’un transbordador aeroespacial que, després de patir un accident contra una pluja de brossa espacial, han d’aconseguir sobreviure i tornar a la Terra per tal de no perdre’s en la immensitat de l’espai.

El següent passi serà el dijous 21 de juliol. Un cop acabat el microconcert de música mediterrània i brasilera de Carolina Alabau i Èlia Bastida, es visionarà Lo imposible, pel·lícula que relata el desastre que va viure una família durant el tsunami que va arrasar gran part de la costa tailandesa durant el desembre del 2004.

Aprofiteu per viure els vespres estiuencs d’una manera diferent i gaudir de música i cinema sota el cel estrellat i l’ambient de la plaça de la Ciència del CosmoCaixa. Més informació en aquest enllaç.