Agenda

Inici » Agenda » Gamelab Live 2020

Dimarts, 23 juny 2020 fins al Dijous, 25 juny 2020

De 10.00 a 19.00 h.

Data de publicació: Dimecres, 17 juny 2020

Gamelab Live 2020

El congrés digital del videojoc i l’oci interactiu torna aquest any amb una edició virtual.

El Gamelab Bcn arriba un any més per a totes les persones amants i professionals dels videojocs i l’oci interactiu. Del 23 al 25 de juny, les figures més influents de la indústria mundial d’aquest sector com Tim Schafer, fundador de Double Fine, i American Mcgee, creador d’American McGee’s Alice, participaran en aquest fòrum de referència internacional. Enguany, la novetat ha estat la seva adaptació a un format en línia, el Gamelab Live, per respectar les mesures sanitàries actuals a causa de la covid-19.

El programa inclou, com de costum, xerrades en viu, tallers i sessions de networking per a professionals, així com panells de discussió on experts i expertes en els seus àmbits exploraran el valor i el potencial del videojoc en la nostra societat, cultura i economia. Un total de 52 ponents protagonitzaran les tres jornades amb tallers virtuals de diverses temàtiques com la tecnologia blockchain i les oportunitats que planteja per als videojocs, el cloud gaming o el camí de l’èxit que ha recorregut el joc Crossfire.

A més, també se celebrarà la gala dels Premis Gamelab Live 2020, en la que es lliuraran les populars Puces, com es coneixen col·loquialment aquests guardons destinats a l’excel·lència en categories com l’art, el disseny de joc, l’àudio, la direcció artística o la narrativa, així com les millors produccions per a cada plataforma: consola, PC i mòbil. Els certamen inclou també dues categories especials per potenciar el treball dels projectes més joves: el millor joc novell i el millor projecte d’estudiants.

El registre és gratuït i es pot fer seguint aquest enllaç.