Agenda

Inici » Agenda » MIRA, el festival d’arts digitals

Dijous, 08 novembre 2018 fins el Dissabte, 10 novembre 2018

Del 8 al 10 de novembre en diferents horaris
Fabra i Coats – Fàbrica de Creació

Abonament complet per 70 euros

Data de publicació: Dimarts, 30 octubre 2018

MIRA, el festival d’arts digitals

8a edició del Digital Arts Festival, amb més de 50 activitats

Tot i que molts troben en allò digital una eina dedicada a l’entreteniment o el treball, són cada vegada més els que utilitzen aquests mitjans per crear art. És conegut com a art digital, i agafa més i més rellevància cada any que passa. Prova d’això són les vuit edicions del MIRA. Digital Arts Festival, el festival barcelonès dedicat a aquest tema. Aquest any s’han programat més de cinquanta activitats: divuit shows audiovisuals, vuit espectacles en so 3D, un concert en una cúpula 360°, una exposició d’art, sessions de DJ, conferències i moltes coses més. Una bona part d’aquestes activitats són estrenes exclusives a Espanya, per aquest motiu és una gran ocasió per descobrir l’art contemporani més transgressor i nou.

El MIRA serà del 8 al 10 de novembre, a la Fabra i Coats – Fàbrica de Creació. Aquest espai s’omplirà de diferents instal·lacions que permetran dur a terme accions ben variades. Grups de caràcter internacional com Tangerine Dream, Gaika, Tapan o DJ Stringray, s’ajuntaran amb artistes com Julien Rebelle, Yves Tumor o Amnesia Scanner, per prendre els diferents escenaris.

L’abonament dels tres dies del MIRA costa 70 euros, tot i que hi ha entrades de dia a preus més reduïts. Trobareu les entrades al següent enllaç.