Agenda

Inici » Agenda » ‘No és pas or...’, al Museu del Disseny de Barcelona

Diumenge, 15 setembre 2019 fins al Diumenge, 15 desembre 2019

Diumenges, 11.30 h. Durada: 75 minuts.
Museu del Disseny de Barcelona

Preu: 3 €.

Data de publicació: Dimarts, 03 setembre 2019

‘No és pas or...’, al Museu del Disseny de Barcelona

L’equipament de Glòries proposa un taller creatiu i familiar al voltant de la llum i els seus efectes en la percepció dels objectes i els espais.

El Museu del Disseny de Barcelona reprèn les activitats del cicle Disseny en família després de l’aturada de l’agost, i ho fa amb un taller que jugarà amb els objectes i espais del museu i amb els efectes de llum que semblen transformar-los per art de màgia... o gràcies a les lleis de la física. ‘No és pas or...’ proposarà, primer de tot, una immersió en les qualitats físiques dels materials escollits i en les seves propietats òptiques: el grau de transparència o d’opacitat de cadascun, la seva capacitat d’absorbir la llum o de reflectir-la, de descompondre-la en un feix de colors...  

A partir d’aquest moment, les famílies participants recorreran diferents ambients de l’edifici per observar els canvis que en ells opera la llum. Els nens i les nenes, a més, disposaran de papers de cel·lofana de colors perquè se’ls posin davant dels ulls i comprovin com el museu i les peces que exhibeix canvien radicalment. Com diu la dita... 'no és or tot el que lluu'! Mantes tèrmiques daurades, globus d’heli, cubs metàl·lics platejats... Els més menuts s’emportaran més d’una sorpresa amb aquesta proposta lúdica i educativa, la millor manera d’entrar en el món de la ciència i del disseny.

‘No és or...’ és una experiència creativa i estimulant per compartir en família.