Agenda

Inici » Agenda » Observem les llavors de fruits i plantes a ‘Natura de prop’

Dimarts, 13 agost 2019 fins al Diumenge, 01 setembre 2019

Dimarts, dijous i i dissabte, d'11 a 14 h. Diumenge, d'11 a 14 h i de 16 a 19 h. Durada: 45 minuts.
Museu de Ciències Naturals de Barcelona

Activitat gratuïta. Informació: activmuseuciencies@bcn.cat o  93 256 41 70, de dilluns a divendres, de 10 a 13 h. Aforament limitat a 15 persones. Mínim d'una persona adulta per a cada 3 menors.

Data de publicació: Divendres, 16 agost 2019

Observem les llavors de fruits i plantes a ‘Natura de prop’

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona proposa una sessió d’autodescoberta per aprendre en família.

Sabíeu que existeix una gran diversitat de fruits i de llavors a la natura? Aquesta és només una de les descobertes que farem a la sessió de ‘Natura de prop’ que el Museu de Ciències Naturals de Barcelona programa fins a l’1 de setembre. Sota la supervisió d’una educadora, els nens i les nenes coneixeran les llavors i la seva estructura i descobriran quina és la seva funció i els agents que intervenen en la seva dispersió.

L’activitat es planteja com un procés d’acompanyament guiat: els i les participants realitzaran la investigació a partir de les preguntes que els planteja l’educadora, qüestions que despertaran la seva curiositat, i amb l’ajuda també de la guia formularan hipòtesis aplicant els procediments de la ciència per resoldre els dubtes sorgits de l'observació de les llavors. Una observació que hauran fet a ull nu, però també amb dos dels instruments òptics que s’utilitzen en la investigació científica: lupes i lupes binoculars. I si, en acabar, els infants volen saber-ne més, el museu posa a la seva disposició una bibliografia perquè consultin tot allò que completi l’aprenentatge.

‘Natura de prop’ és una aproximació a diferents elements de la natura. Una activitat d’autodescoberta per realitzar en família.