Agenda

Inici » Agenda » A pescar!

Diumenge, 28 abril 2019 fins el Diumenge, 28 abril 2019

De 12.30 a 13.15 h.
Poble Espanyol. Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13

Espectacle inclòs a l'entrada del Poble Espanyol. Comprar entrades aquí.

Data de publicació: Dijous, 18 abril 2019

A pescar!

Una aventura submarina per descobrir en família les espècies que viuen dins del mar i l’impacte de la contaminació.

La companyia de teatre El Gecko con Botas porta al Poble Espanyol un espectacle sobre la biodiversitat del fons marí i l’amenaça que suposen els residus i altres fenòmens derivats de les activitats humanes. Es tracta de l’obra sense text A pescar!, un show protagonitzat per un clown que combina suggerents jocs d’ombres amb una atractiva ambientació sonora i que es representarà el diumenge 28 d’abril.

Un pallasso i un cuc són els protagonistes d’aquesta història. El pallasso decideix fer de pescador i s’endinsa al mar a la cerca del cuc que li faci d’esquer. Al descendir a les profunditats, el pallasso descobreix un sorprenent món ple d’éssers increïbles: peixos de totes les mides, meduses, estrelles de mar... Però al fons també es troba amb una altra cosa que el sorprèn però de manera negativa: l’empremta humana. La contaminació de les aigües per part dels vaixells, balenes amb un munt de plàstics dins la seva panxa o deixalles que impacten directament sobre la vida dels animals marins són algunes de les conseqüències de l’activitat humana que el protagonista descobreix en la seva immersió.

Amb origen a Indonèsia, El Geko con Botas ens acosta l’anomenada wayang kulit, una tècnica de titelles d’ombres pròpia d’aquella regió que utilitza figures planes i articulades per a les projeccions. A l’espectacle A ¡pescar!, la companyia recorre a aquesta tècnica tradicional per obrir els ulls dels espectadors i espectadores davant d’una problemàtica real dels nostres mars i oceans, i per proposar accions que permetin reduir el nostre impacte sobre les espècies que hi viuen.

Més informació en aquest enllaç.