Agenda

Inici » Agenda » Posem cara a les #CientífiquesBCN

Dilluns, 10 febrer 2020 fins al Diumenge, 16 febrer 2020

Data de publicació: Dilluns, 10 febrer 2020

Posem cara a les #CientífiquesBCN

Un repte d’Instagram amb motiu del Dia Internacional de la Dona i la Nena en Ciència.

L’11 de febrer és el Dia Internacional de la Dona i la Nena en Ciència. Amb la seva declaració l’any 2015 per part de l’ONU es promouen a tot el món les iniciatives que permetin reduir la bretxa de gènere existent en els sectors científics i tecnològics. Per donar suport a aquesta jornada de sensibilització, el programa Barcelona Ciència de l’Institut de Cultura anima a dones professionals dels àmbits científics i tecnològics, i a estudiants interessades en dedicar-s’hi en el futur, a participar en el repte d’Instagram Posem cara a les #CientífiquesBCN.

 

Com pots participar?

Ets científica o t’agradaria ser-ho? Tens un compte d’Instagram? Aleshores, aquest és el teu repte!

Només has de seguir les següents passes per publicar una story fins el diumenge 16 de febrer:

  1. Aconsegueix el nou filtre «Ciència» a la bio, les històries o els destacats d’Instagram de Barcelona Ciència (@bcnciencia), clicant a la cantonada esquerra de dalt de la story. També el pots obtenir fent clic aquí des d’un mòbil.
  2. Fes-te una selfie o un vídeo amb el filtre «Ciència» i escriu en quin camp científic treballes o t'agradaria treballar.
  3. Convida altres amigues científiques, tecnòlogues o estudiants a participar en el repte, mencionant-les en la teva story, perquè la cadena continuï!
  4. No oblidis fer servir el hashtag #11F i etiquetar a @bcnciencia, així podrem compartir la teva story!
  5. També pots incloure altres hashtags relacionats amb el dia internacional: #DiaDonaiNenaCiència #WomenInScience #February11
     

Anima’t i dona la cara per la igualtat en ciència!