Agenda

Inici » Agenda » Presentació de la trobada mundial sobre educació superior

Dilluns, 29 novembre 2021 fins al Dilluns, 29 novembre 2021

De 12.00 a 13.30 h.
Acte virtual.

Gratuït.

Data de publicació: Dijous, 25 novembre 2021

Presentació de la trobada mundial sobre educació superior

Un acte virtual per donar a conèixer com serà la 3a Conferència Mundial d'Educació Superior de la UNESCO 2022.

La UNESCO, en col·laboració amb el Govern d'Espanya i les principals institucions públiques catalanes, presentarà oficialment a Barcelona la 3a Conferència Mundial d'Educació Superior el pròxim dilluns 29 de novembre en un acte a porta tancada al Paranimf de l'Edifici Històric de la Universitat de Barcelona que s’emetrà en directe per streaming.

L’acte està organitzat per la UNESCO, el Govern d'Espanya, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona i la Associació Catalana d'Universitats Públiques (ACUP), la qual ostenta la presidència i la secretaria tècnica de la Global University Network for Innovation (GUNi).

L’esdeveniment comptarà amb la participació d’Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, Manuel Castells, ministre d’Universitats del Govern d’Espanya, Stefania Fiannini, subdirectora general d’Educació de la UNESCO, Gemma Geis, consellera de Recerca i Universitats de la Generalitat de Catalunya, Joan Guàrdia, rector de la Universitat de Barcelona, Núria Marín, presidenta de la Diputació de Barcelona, i Javier Lafuente, president de GUNi.

 

L’acte, en directe

La presentació es podra seguir en directe el dia 29 de novembre a través d’aquest visor:
 

La Conferència Mundial d’Educació Superior 2022 de la UNESCO tindrà lloc entre el 18 i el 20 de maig de 2022 a Barcelona. Més informació sobre la trobada en aquest enllaç.