Agenda

Inici » Agenda » Sessions de cocreació en política científica

Dimarts, 29 setembre 2020 fins al Dimecres, 30 setembre 2020

Activitat online.

Gratuït. Places limitades per ordre d'inscripció.

Data de publicació: Dimarts, 15 setembre 2020

Sessions de cocreació en política científica

Tres tallers virtuals per a la implicació ciutadana en la creació d’esdeveniments de caire científic.

El programa Barcelona Ciència de l’Institut de Cultura de Barcelona ha organitzat per a aquest setembre tres sessions virtuals de cocreació per implicar a la ciutadania en la política científica de la ciutat. Els tallers aniran a càrrec de La Mandarina de Newton, seran els dies 29 i 30 de setembre amb una durada de dues hores i s’obriran a qualsevol persona a partir de 18 anys que n’estigui interessada. Participar-hi és gratuït però les places són limitades i s’atorgaran per ordre d’inscripció, la qual es pot formalitzar escollint algun dels tres horaris següents a través del formulari que trobareu més avall:

  • 29 setembre, de 16.30 a 18.30 h.
  • 30 setembre, de 10.30 a 12.30 h.
  • 30 setembre, de 16.30 a 18.30 h.

     

Formulari d’inscripció

 

Les sessions tenen per objectiu aconseguir que la ciutadania sigui partícip en la construcció de les polítiques científiques de la ciutat, en la presa de decisions de les activitats de divulgació i en explicar el coneixement de tal manera que la ciència pugui ser comprensible per a tots els públics. Per assolir aquestes fites, els tallers es basaran en un procés de cocreació col·lectiva, visual i virtual seguint processos de la metodologia anomenada Design Thinking.

A través d’aquestes sessions es crearan noves activitats i esdeveniments per posar a l’abast de tothom la innovació, la recerca i la cultura científica en general.