Agenda

Inici » Agenda » Torna el Museum Quiz Summer Tour

Dimecres, 30 juny 2021 fins al Dimecres, 21 juliol 2021

21.00 h.

Data de publicació: Dimecres, 23 juny 2021

Torna el Museum Quiz Summer Tour

Quatre equipaments culturals de Barcelona acullen les sessions estiuenques d’aquest joc participatiu de preguntes i respostes.

Segurament, els establiments més icònics del Regne Unit són els pubs. En ells, s’ha desenvolupat una tradició que consisteix a organitzar partides de preguntes i respostes per equips anomenats quiz. Fins i tot, molts pubs de les nostres latituds han afegit els quiz a altres propostes de la seva oferta com ara els partits de futbol televisats, els tornejos de dards o la música en directe. Des de fa cinc anys, diversos equipaments culturals de Barcelona van adoptar aquest model de joc per organitzar partides centrades en els seus àmbits de coneixement en l’esdeveniment conegut com a Museum Quiz Summer Tour. Ara, entre el 30 de juny i el 21 de juliol, podeu participar en la cinquena edició i posar a prova els vostres coneixements.

El Museum Quiz Summer Tour tindrà lloc els dimecres al vespre, cada cop en un equipament cultural diferent: el Jardí Botànic de Barcelona, el Museu Marítim, el Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i el Museu d’Arqueologia de Catalunya. Per participar-hi cal ser major d’edat i apuntar-se amb un equip d’entre 4 i 6 persones al qual haureu de donar un nom. La dinàmica del joc és ben senzilla: els equips participants s’enfrontaran a tres rondes de deu preguntes cada una i les hauran de respondre per escrit. Tot plegat acompanyat per servei de bar i sota la batuta del quizmaster, el mestre de cerimònia que, com en edicions anteriors, encarna l’actor i humorista Alberte Montes.

Les trobades d’aquest tour estival és una oportunitat de viure l’ambient nocturn de quatre espais emblemàtics de la ciutat i de demostrar els vostres coneixements de ciències naturals, biodiversitat, cultura del mar, història, art d’avui i del passat, recerca, noves tendències... Aprofiteu aquesta ocasió, ja que la diversió està garantida!

Més informació en aquest enllaç.