Agenda

Inici » Agenda » Una passejada per descobrir les platges del futur

Dilluns, 26 agost 2019 fins al Dilluns, 26 agost 2019

18 h  
Centre de la Platja

Entrada lliure

Data de publicació: Dijous, 15 agost 2019

Una passejada per descobrir les platges del futur

Si voleu saber com serà el litoral barceloní d'aquí a deu anys, pregunteu-li a un científic expert en el tema. Ho podreu fer durant una passejada que organitza el Centre de la Platja el dilluns, 26 d'agost.

El Centre de la Platja és un espai d'activitats i educació ambiental que depèn del servei de Parcs i Jardins i que organitza durant la temporada de bany (de l'1 d'abril al 30 de setembre) tot d'activitats recreatives, esportives o formatives, tan adreçades al públic infantil i familiar com als visitants adults.

El dilluns, 26, ens conviden a projectar la mirada cap al futur i, a més, en moviment. I és que us proposen que participeu en una passejada durant la qual, a més de caminar i fixar-vos en detalls que potser us havien passat desapercebuts, podreu escoltar el que us explicarà el científic de l'Institut de Ciències del Mar del Centre Superior d'Investigacions Científiques (CSIC) Gonzalo Simarro.

Ell us acompanyarà en un recorregut durant el qual us mostrarà quina serà la realitat de les platges i en general del litoral barceloní durant els pròxims deu anys, un període marcat per un seguit de canvis que descobrireu amb ell.

Les propostes continuen fins a finals de setembre, així que penseu que encara podeu participar en algunes. El 31 d'agost, a les 12 h, per exemple, han preparat una activitat que es titula Ni canyetes ni tovalloletes en la que us proposen que creeu imatges i missatges per combatre el fatídic costum de fer servir canyes de plàstic, tovalloletes de paper o molts altres elements que contaminen especialment.

Si voleu participar en la passejada Platges del 2030, veniu al Centre de la Platja el dilluns, 26 però, abans, consulteu el web d'aquest espai.