Agenda

Inici » Agenda » Unes vacances d’històries naturals

Dijous, 01 agost 2019 fins al Dimecres, 04 setembre 2019

Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Plaça Leonardo da Vinci, 4-5.

Preus, dates, horaris i reserves, a l'enllaç de cada activitat.

Data de publicació: Divendres, 02 agost 2019

Unes vacances d’històries naturals

Activitats lúdiques i estiuenques per a públics de totes les edats al voltant de la recerca naturalista.

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona no tanca les portes aquest agost. Durant tot el mes és possible visitar la seva exposició permanent, Planeta Vida, i la mostra temporal Som Natura, i a més, com sol fer cada any, el museu ha programat activitats d’estiu per a tots els públics, en especial el familiar i juvenil, que conviden a descobrir la natura des de diferents vessants, observar, explorar i apropar-se a la recerca de disciplines com la biologia, la geologia i l’ecologia.

Una de les activitats programades és Natura de prop, un laboratori d’observació i descoberta que mitjançant diversos instruments òptics, permetrà a les persones participants contemplar i sorprendre’s amb allò que no es veu a ull nu. Fins l’11 d’agost, els tallers estaran dedicats als fascinants éssers vius que habiten els ecosistemes marins, i a partir del 13 d’agost, les sessions se centraran en el món de les llavors, els sofisticats elements de dispersió de les plantes i el seu univers de formes.

Una altra proposta, el 3 i 4 de setembre, s’adreça a nois i noies d’entre 10 i 14 anys. Es tracta d’una escape room en la que els joves participants posaran a prova el seu enginy, raonament lògic, capacitat de comunicació i cooperació per fer front a un seguit d’enigmes i proves que hauran de superar. Un desafiament a contrarellotge on l’objectiu final és aconseguir que el museu pugui tornar a obrir les seves portes al dia següent.

El museu encara programa altres activitats. Per conèixer-les totes, feu clic en aquest enllaç.