Agenda

Inici » Agenda » Vacances al Museu de Ciències Naturals

Dissabte, 13 abril 2019 fins al Dilluns, 22 abril 2019

Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Plaça Leonardo da Vinci, 4-5.

Consultar data, horari i preus als enllaços de les activitats.

Data de publicació: Dimecres, 03 abril 2019

Vacances al Museu de Ciències Naturals

Una escape room, visites guiades, tallers de descoberta, il·lustració i activitats per als més petits configuren l’oferta de Setmana Santa.

Durant les festes de Pasqua, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona programa un seguit d’activitats especials adreçades a públic de totes les edats, inclosos tallers per als infants més petits. Una àmplia oferta que tindrà lloc al llarg de les festes escolars, entre el 13 i el 22 d’abril.

Com a novetat, enguany el museu ha organitzat un joc de pistes tipus escape room els dies 15 i 16 d’abril a la tarda. Adreçat a nens i nenes de 10 a 14 anys, les persones participants s’enfronten en grup al repte de desvetllar diversos enigmes a contrarellotge. Enginy, lògica, comunicació i cooperació són algunes de les habilitats que hauran de posar a prova per vèncer el desafiament.

El diumenge 14 d’abril, la conservadora del Banc de Llavors del Jardí Botànic, Laia Barres, s’acostarà al museu per conduir una visita al voltant de les plantes i la seva reproducció. Una sessió que permetrà tocar llavors, experimentar amb elles i descobrir què són aquests elements vegetals, quina funció tenen o quines estratègies segueixen per dispersar-se. Així mateix, durant totes les vacances el museu proposa fer una visita diferent a la seva exposició Planeta vida. Sota una mirada naturalista i alhora artística, les persones visitants hauran d’acabar de completar diversos dibuixos de Francesc Jutglar basats en la col·lecció del museu.

Per als nens i nenes més menuts, de 0 a 3 anys, el NiuViu els ofereix un espai de descoberta a través de la manipulació. En aquesta ocasió, el dissabte 13 d’abril, la ballarina Marta Casals, conduirà una sessió per explorar els moviments, les formes i els ritmes de la natura. I al llarg de les vacances, tornen els tallers Pangèica per trobar respostes sobre la natura a través de la formulació d’hipòtesis, la lògica i la comprovació. Unes completes vacances plenes de ciències naturals.

Més informació en aquest enllaç.