Agenda

Inici » Agenda » Vacances entre fauna i flora

Dissabte, 22 desembre 2018 fins el Diumenge, 06 gener 2019

Museu de Ciències Naturals de Barcelona. Plaça Leonardo da Vinci, 4-5.

Veure preus, dates de celebració i horaris als enllaços de cada activitat.

Data de publicació: Dimecres, 19 desembre 2018

Vacances entre fauna i flora

El Museu de Ciències Naturals de Barcelona organitza activitats infantils i familiars per les festes nadalenques.

El solstici d’hivern anticipa l’arribada de les vacances de Nadal i de l’oferta d’activitats que el Museu de Ciències Naturals de Barcelona sol organitzar per aquestes dates. Un conjunt de propostes entre el 22 de desembre i el 6 de gener per explorar la natura des de vessants tan variats com la ciència, la música o l’art.

Com és habitual en període de vacances, un espai de descoberta, joc i exploració ple d’animals, vegetals, minerals i roques s’obre als més petits; és el Niu de ciència, adreçat als nens i les nenes de 0 a 6 anys. Veure-hi amb el llapis proposa al públic general el repte d’acabar de dibuixar diversos exemplars de la col·lecció del museu a partir d’il·lustracions de Francesc Jutglar. També per a tots els públics és el taller Natura de prop, d’observació de mostres animals i vegetals amb diferents instruments òptics; una experiència sorprenent per descobrir els increïbles detalls que amaga la natura i que a ull nu no podem contemplar. El repertori d’activitats es complementa amb un concert el dijous 27 de desembre a càrrec de dues formacions musicals de la Fundació VOZES.

Ah! I quan aneu al museu, cerqueu el Tió. S’amaga en alguna de les vitrines de l’exposició permanent Planeta Vida. Si el caceu, feu-li una foto i compartiu-la a les xarxes amb l’etiqueta #alarecercadelTió i rebreu un obsequi a la sortida, al passar per les taquilles.

Més informació en aquest enllaç.