10. Microxerrades

Inici » Espais Activitat » 10. Microxerrades

Nanotecnologia i qualitat de vida

Microxerrada

+16 anys

10. Microxerrades

Diumenge

17:15

La nanotecnologia és una nova part de la ciència de la qual es pot treure un gran profit però també pot presentar alguns problemes. Coneix-ne el potencial en la indústria i quines aplicacions té, i apropa’t als seus beneficis, dificultats i perills actuals.

Genètica i anàlisi de dades per prevenir malalties com l'ictus

Microxerrada

+16 anys

10. Microxerrades

Diumenge

12:45

Els avenços en el camp de la genètica permeten identificar nous tractaments i predir l’evolució de malalties associades a l’envelliment com l’ictus. Descobreix d’una manera senzilla i amena com la genètica pot ser una eina fonamental per abordar i millorar la nostra salut.

Les infeccions incurables ja són aquí

Microxerrada

+16 anys

10. Microxerrades

Diumenge

15:45

El 2050 hi haurà més morts per infeccions resistents als antibiòtics que per càncer. Les causes inclouen l'ús inadequat i excessiu d'antibiòtics tant en medicina humana com en veterinària, l'automedicació, i la falta d'inversió per desenvolupar nous fàrmacs. Coneix de prop aquest problema i les solucions.

Ajudem la teva microbiota a prevenir l’obesitat i la diabetis

Microxerrada

+16 anys

10. Microxerrades

Diumenge

11:45

Diferents estudis suggereixen que la microbiota intestinal presenta una característica molt interessant i és que es pot modificar. Aquesta característica representa una oportunitat per dissenyar noves estratègies dirigides a prevenir o tractar l’obesitat i la diabetis.

Què passa amb els quilos de més: obesitat i diabetis

Microxerrada

+16 anys

10. Microxerrades

Dissabte

11:15

L’obesitat provoca problemes tan greus com la diabetis, el càncer, l’Alzheimer o malalties cardiovasculars. Aprèn per què està augmentant tant l’obesitat i quines decisions hem de prendre per millorar la nostra salut del futur.

Pàgines

Subscriure a RSS - 10. Microxerrades