Notícies

Inici » Noticia » 5 plans per carregar-vos d'energia!

5 plans per carregar-vos d'energia!

01 març 2019

Oci. Aquest cap de setmana, un munt d'activitats energèticament sostenibles. No us les perdeu!

Aquest cap de setmana, carregueu-vos d'energia tot pujant al Mirador de les Glòries, gaudint amb la tornada de l'espectacle de llum, música i color de la Font Màgica, aprenent amb les activitats del cicle AiguArt a l'Aula Ambiental Bosc Turull, repensant l'urbanisme metropolità amb l'exposició 'Metròpolis de Ciutats' a Ca l'Alier o amb les activitats que acull la Fàbrica del Sol en el marc del Dia Mundial de l'Eficiència Energètica.

1. Mirador de les Glòries
Aquest dissabte, com cada primer dissabte de mes, el Mirador de les Glòries obre les seves portes a tota la ciutadania. Des dels seus sis metres d’alçada, podreu contemplar com avancen les obres de la plaça de les Glòries, especialment les de la zona nord del nou parc de les Glòries, que ja han entrat en la recta final. Més informació.

2. Torna la Font Màgica!
La Font Màgica de Montjuïc reprèn a partir d’aquest divendres el seu funcionament ordinari, amb espectacles de llum, música i color de les 20 a les 21 hores, els dijous, divendres i dissabtes. La Font no estava en servei des del 7 de gener per les tasques de manteniment anual  que es realitzen per conservar la qualitat de les seves instal·lacions. Més informació.

3. Cicle AiguArt al Bosc Turull
Aquest cap de setmana es dona inici a l’Aula Ambiental Bosc Turull el cicle AiguArt 2019, un programa d’activitats que tracten la temàtica de l’Aigua mitjançant diferents disciplines artístiques. Divendres a la tarda s’hi projectarà el documental “River Blue”, amb posterior taula rodona sobre alternatives més ètiques i sostenibles a la indústria tèxtil. I dissabte al matí es realitzarà el taller “Art, natura i creativitat – Dona i Aigua”, també emmarcat en el Dia Mundial de la Dona.

4. Repensar l’urbanisme metropolità
El centre d’innovació urbana Ca l’Alier acull des d’aquesta setmana l’exposició ‘Metròpolis de Ciutats’, que té per objectiu respondre als reptes urbans de la Barcelona del futur. Aquesta mostra itinerant i interactiva es proposa en el marc de divulgació del Pla Director Urbanístic Metropolità (PDU) que s’està elaborant des de l’AMB (Àrea Metropolitana de Barcelona). Més informació.

5. Carrega’t d’energia a la Fàbrica del Sol!
Aquest cap de setmana la Fàbrica del Sol organitza dues activitats en el marc del Dia Mundial de l’Eficiència Energètica. Dissabte al matí, els i les investigadores de l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC) explicaran en una sessió de vermut-tertúlia quines són les energies del futur. Diumenge al matí, el programa d’activitats Carrega’t d’energia organitza un taller sobre les energies renovables que podem integrar a la nostra llar.