Notícies

Inici » Noticia » A la Casa de l’Aigua, mots encreuats, i premi!

A la Casa de l’Aigua, mots encreuats, i premi!

15 maig 2020

La persona guanyadora s’endurà un val de 50 euros per gastar als comerços de Trinitat Nova

La persona guanyadora s’endurà un val de 50 euros per gastar als comerços de Trinitat Nova

La Casa de l’Aigua ha organitzat una nova activitat virtual, el concurs de mots encreuats. Hi podreu participar des d’avui mateix i fins al proper dijous. Aquesta vegada, a més, la proposta té un al·licient especial, un premi de 50 euros en forma de val per gastar als comerços de Trinitat Nova.

En el document adjunt hi trobareu els dos mots encreuats que us proposen. Un primer, centrat en el medi ambient i la cultura de la sostenibilitat, que podreu dur a terme amb tota la família, i un altre sobre el circuit patrimonial de la Casa de l’Aigua i la història del barri, reservat per a les persones més expertes. Si no us és possible descarregar-vos-els, els podeu recollir en la versió en paper a la papereria llibreria La Fosca, al carrer La Fosca 10, de dilluns a diumenge de 7 a 13.30 h, o a la papereria Isidro, al carrer Aiguablava 54, de dilluns a dissabte de 10 a 14 h.

Envieu les vostres respostes a casadelaiguadt8@bcn.cat fins al dijous 21 de maig a les 23:59 h.

Guanyarà la persona que hagi encertat més paraules sumant les dues graelles. En cas d’empat, es farà un sorteig. El val de 50 euros es podrà utilitzar des del moment que es publiquin els resultats i fins al 30 de juny.

La proposta s’ha treballat conjuntament entre la Casa de l’Aigua de Trinitat Nova i les entitats Associació del Comerç de Trinitat Nova i Nou Barris Conviu.