Notícies

Inici » Noticia » 'Fixing the future', cicle de conferències al CCCB

'Fixing the future', cicle de conferències al CCCB

07 juny 2019

Durant dos jornades, més de 45 ponents proposen una sèrie de solucions entorn a la biodiversitat i els oceans; l’agricultura, la ramaderia i l’alimentació; les ciutats i els residus, i el canvi climàtic.

Avui i demà al CCCB hi té lloc el cicle de conferències ‘Fixing the future‘, on més de 45 ponents parlaran sobre possibles solucions envers els problemes de la biodiversitat i els oceans; l’agricultura, la ramaderia i l’alimentació; les ciutats i els residus, i el canvi climàtic. Es tracta d’una iniciativa de Atlas of the Future i Holaluz.

A més, durant aquestes dues jornades, han organitzat vuit tallers i projeccions de curmetratges relacionats amb els temes de les ponències. En les diverses xerrades, es parlarà de cuina sostenible, alimentació, com es produeix el que mengem, entre molts d’altres.

Entre els participants a les conferències hi ha cuiners de renom, arquitectes visionaris, joves que estan impulsant un moviment internacional per aturar el canvi climàtic que vénen d’arreu del món.

Per consultar la programació completa podeu fer-ho aquí.