Notícies

Inici » Noticia » Calidoscopi Cultural

Calidoscopi Cultural

15 maig 2019

Calidoscopi 2019. Calidoscopi 2019 us proposa més de 40 activitats entre el 2 i el 31 de maig organitzades amb una vintena d'equipaments dels set barris del districte de Sant Andreu. Consulteu el PROGRAMA i la GUIA DE LECTURA

Nova edició del Calidoscopi Cultural, programa d’activitats al voltant d’un tema.

Enguany el festival explora la relació entre la ciència ciutadana i el territori. S’han programat prop de 40 activitats a centres cívics, biblioteques, casals i altres entitats presents al territori dels set barris del districte de Sant Andreu.

Calidoscopi19 està comissariat per Elisabetta Broglio, divulgadora científica amb una àmplia experiència en la promoció i coordinació de propostes de ciència obertes amb la ciutadania.

La ciència ciutadana permet a les persones sense formació específica implicar-se en recerques científiques.  La col·laboració conjunta permet no només avançar en el coneixement sinó també trobar solucions col·lectives que afavoreixin el canvi social.

Entre les activitats programades en el Calidoscopi 2019 hi trobareu itineraris pensats per a la recollida de dades, tallers participatius, diàlegs, experiments al carrer, exposicions, cine-fòrums, concerts…

La Biblioteca Bon Pastor i la Biblioteca La Sagrera – Marina Clotet  han elaborat una GUIA DE LECTURA  que recull els principals temes que es treballaran a les diferents propostes, programades pels diferents espais del Districte de Sant Andreu, que van des d’itineraris per a la recollida de dades o tallers participatius fins a diàlegs, experiments al carrer, exposicions, cine-fòrums, concerts, etc. Tot això té com a activitat comuna al territori el dibuix del Mapa sonor propi i respon a la voluntat dels veïns i veïnes de conèixer quins en són els sons i sorolls característics del Districte.

Participeu al Calidoscopi Cultural 2019: PROGRAMA

#Calidoscopi19