Notícies

Inici » Noticia » Controla i redueix el consum energètic

Controla i redueix el consum energètic

14 maig 2018

Medi ambient i sostenibilitat. Els dies 9, 16 i 30 de maig es duen a terme tres tallers al casal de barri La Verneda en el marc del cicle 'Carrega't d'energia'.

La Fàbrica del Sol organitza tres sessions al llarg del mes de maig per aprendre a controlar el consum energètic. Es duen a terme al casal de barri La Verneda i s'emmarquen en el cicle 'Carrega't d'energia'.

Durant el mes de maig es duen a terme tres tallers al casal de barri de La Verneda (carrer de Santander, 6) per tal de treballar de forma col·lectiva cap a un nou model energètic que permeti controlar i reduir el consum elèctric, millorar l’eficiència de la llar i promoure la instal·lació d’equips per generar energia.

Són tallers gratuïts organitzats per La Fàbrica del Sol, un equipament d’educació ambiental promogut per l’Àrea d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l’Ajuntament de Barcelona.

Per a la reserva dels tallers del ‘Carrega’t d’energia’ cal contactar al casal del barri La Verneda per mail, telèfon o arribar-se al centre.

9/5 a les 18 h 
Desmuntant les factures de gas i electricitat
T’agradaria entendre les teves factures de gas i electricitat? Saps quines opcions tens a l’hora d’escollir companyies d’energia?

16/5, a les 18.15 h
Tot el que s’amaga en un comptador digital
Se’m saltaran els ploms abans? Quines dades proporciona? Tenen efectes sobre la salut?

30/5, a les 19 h
Renovables a la llar
Quines instal·lacions d’energia renovable pots tenir a casa? És legal posar-se plaques fotovoltaiques? Com puc accedir als ajuts a la generació d’energia solar?

Més informació