Notícies

Inici » Noticia » El 9 d’agost es tanca el termini de sol·licituds de les subvencions per a ciència, recerca i innovació

El 9 d’agost es tanca el termini de sol·licituds de les subvencions per a ciència, recerca i innovació

17 juliol 2019

Ciència. El programa d’ajuts s’emmarca dins del Pla Barcelona Ciència.

Queden poques setmanes per sol·licitar les ajudes que l’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut de Cultura i amb la participació de “la Caixa”, destina a projectes de ciència, recerca i innovació.

Aquesta convocatòria, emmarcada en el Pla Barcelona Ciència, es tanca el dia 9 d’agost i engloba un total de 900.000 € per a la promoció de projectes al voltant de dos àmbits: (1) l’envelliment i la qualitat de vida, i (2) la mobilitat i el respecte i protecció del medi ambient.

La convocatòria està destinada a agrupacions d’un mínim de tres institucions sol·licitants, dues de les quals han de ser de l’àmbit de la recerca i, al menys una, ha de tenir domicili fiscal o seu social al municipi de Barcelona. El perfil de les organitzacions sol·licitants inclou a universitats, organismes públics de recerca i altres centres d’R+D participats majoritàriament del sector públic, entitats i institucions sanitàries públiques i privades sense ànim de lucre, entitats públiques i privades sense ànim de lucre, empreses i altres organitzacions que contribueixin a la divulgació científica i a la transferència tecnològica. Les entitats sol·licitants han de presentar un projecte nou que s’emmarqui en les temàtiques descrites i, en el cas de ser adjudicatàries, desenvolupar-lo de manera cooperativa. Per a la selecció de les propostes, es valorarà la qualitat científica-tècnica, la capacitat d’implementació, l’adequació de l’equip sol·licitant i l’impacte social dels projectes.

El finançament màxim que es pot destinar a un projecte és de 150.000 € i els projectes subvencionats s’hauran d’executar en els 18 mesos a partir de l’adjudicació de l’ajut.