Notícies

Inici » Noticia » La Festa de la Ciència es trasllada al Moll de la Fusta

La Festa de la Ciència es trasllada al Moll de la Fusta

23 octubre 2019

Ciència. Donades les circumstàncies particulars que viu la ciutat els darrers dies, l’Institut de Cultura de Barcelona ha decidit traslladar la Festa de la Ciència.

El canvi d’ubicació comporta algunes modificacions en el programa previst inicialment.

La gran trobada ciutadana amb la ciència i la tecnologia, que se celebra el 26 i 27 d’octubre, s’ha mogut del Parc de la Ciutadella al veí Moll de la Fusta, espai que permetrà gaudir d’aquest important esdeveniment de divulgació científica i tecnològica.

El canvi d’ubicació comportarà algunes modificacions en el programa previst inicialment. En concret, s’han cancel·lat les activitats vinculades als espais patrimonials de la Ciutadella, els itineraris pel parc i aquelles que havien de fer-se al Zoo.

Impulsada per Barcelona Ciència, la tretzena edició de la Festa de la Ciència agrupa més d’un centenar d’activitats organitzades per centres de recerca, universitats, associacions, equipaments, professionals de la divulgació i altres entitats. Durant dos dies, la ciutadania podrà explorar tots els àmbits de la recerca i conèixer els seus i les seves protagonistes.

En aquesta edició es reforçarà l’aposta pels continguts de difusió digitals amb què es procura reduir l’impacte ambiental de l’esdeveniment generant menys residus. A més, com en edicions anteriors, la Festa comptarà amb un punt d’informació i persones de suport per atendre tots els dubtes i consultes de qui s’uneixi a l’esdeveniment.