Notícies

Inici » Noticia » L'Expoelèctric, un esdeveniment autosuficient, que incorpora les 'e-jornades' com a novetat

L'Expoelèctric, un esdeveniment autosuficient, que incorpora les 'e-jornades' com a novetat

31 juliol 2018

Vehicle elèctric. L'esdeveniment, que se celebrarà del 4 al 7 d'octubre, incorpora enguany les e-Jornades i sumarà a la seva oferta expositiva entorn la mobilitat elèctrica nous expositors relacionats amb l’autoconsum energètic.

La propera edició de l’Expoelèctric dona un pas més en l’àmbit de la sostenibilitat i alimentarà la seva part expositiva amb energia elèctrica d’origen renovable, generada localment a través de plaques fotovoltaiques, bateries d’emmagatzematge i aportacions energètiques procedents de vehicles connectats a la xarxa com a suport. Una altra de les novetats de l'edició d'enguany de l’Expoelectric són les e-Jornades, que neixen amb l’objectiu de debatre sobre el present i el futur del vehicle elèctric, amb un programa de conferències dirigides a professionals del sector.

L’Expoelèctric, l’esdeveniment més important de vehicles elèctrics del sud d’Europa, torna a Barcelona del 4 al 7 d’octubre en la que serà la seva 8a edició i en la qual obrirà una nova etapa com esdeveniment.

I és que l’Expoelèctric dona enguany un pas endavant per convertir-se en una trobada autosuficient, sense connexió a la xarxa, en proveir la seva part expositiva amb energia elèctrica d’origen renovable, generada localment amb plaques fotovoltaiques, bateries d’emmagatzematge i aportacions energètiques procedents de vehicles connectats a la xarxa com a suport.

e-Jornades el 4 i 5 d’octubre

Una altra de les novetats de l’edició d’enguany de l’Expoelèctric són les e-Jornades, que neixen amb l’objectiu de debatre sobre el present i el futur del vehicle elèctric, amb un programa de conferències dirigides a professionals del sector.

Trobareu més informació i formulari d’inscripció en els enllaços corresponents a cada jornada: la 1a jornada serà el 4 d’octubre al Recinte de l’Escola Industrial, i la 2a jornada el 5 d’octubre a l’Espai Newton del Tecnoespai.

Nous expositors

L’Expoelèctric seguirà enguany fidel al seu format de cita dirigida a la ciutadania, amb activitats totalment gratuïtes i per a tota la família. El gran gruix d’activitats serà el cap de setmana del 6 i 7 d’octubre, a l’Arc de Triomf.

En aquest sentit, a l’Expotest trobareu nous expositors relacionats amb l’autoconsum energètic i la tecnologia que l’envolta, que se sumaran a l’oferta expositiva de la cita amb les últimes novetats en l’àmbit de la mobilitat elèctrica i la seva tecnologia.

Tothom qui ho desitgi podrà provar els últims models de vehicles de zero emissions a la zona de Test & Drive, participar als e-Col·loquis, el fòrum de debat obert i moderat per experts, on es resolen els dubtes entorn el vehicle elèctric i la seva tecnologia, i entrar a l’e-Casa, “la llar eficient endollada al vehicle elèctric”, impulsada per l’ICAEN, on es podrà experimentar de primera mà com aquesta llar s’abasteix amb l’energia del sol i la que li proporciona el vehicle elèctric.

A més, en l’edició d’enguany torna l’e-Concert, el concert musical en directe que té lloc al mateix temps que circulen vehicles elèctrics al voltant, entre l’escenari i l’auditori, així com les activitats infantils amb jocs, circuïts de motos i karts elèctrics, combinats amb xerrades sobre seguretat viària, per sensibilitzar el públic més petit sobre la importància d’adquirir uns hàbits de consum energètic sostenibles i responsables en tots els àmbits.

L’Expoelèctric és una iniciativa impulsada per la Generalitat de Catalunya, a través de l’Institut Català d’Energia (ICAEN), l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, el Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona (ENGINYERS BCN) i l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB).

Més informació al web de l’Expoelectric.